ما در پارسیان تز درخدمت شما هستیم تا صفر تا صد انجام پایان نامه دکتری را برای رشتههای مختلف برعهده بگیریم. از رشتههای علوم پایه و پزشکی گرفته تا فنی – مهندسی و…. برای دریافت این خدمات، نیازی نیست کار زیادی انجام بدهید. تنها کافی است ابتداییترین اطلاعات را در اختیار ما قرار دهید. ما بعد از دریافت این موارد از نوشتن پروپوزال تا روزی که قرار است دفاع کنید، کنار شما هستیم. پارسیان تز با بهره گیری از بهترین و متخصصترین کادر علمی توانسته است یکی از برترین موسسات پژوهشی باشد.
فرم درخواست انجام پایان نامه و رساله دکتری
فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از بررسی با شما در تماس شویم. لطفا توضیحات را با دقت وارد نمایید.
بهترین موسسه انجام پایان نامه دکتری کدام است؟
اگر به دنبال انتخاب بهترین موسسه ارائه کننده خدمات انجام پایان نامه دکتری هستید، بدانید که خوب گزینهای روبروی شماست. مهمترین دلایلی که سبب میشوند از خود به عنوان بهترین گزینه در این باره یاد کنیم، به شرح زیرند:
- ارائه خدمات مشاوره به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان
- دریافت مناسبترین هزینهها نسبت به کیفیت ارائه خدمات
- ارائه خدمات باکیفیتی کاملا تضمین شده
- استفاده از منابع و مآخذ کاملا غنی از نکات علمی
- ارائه کارگشاترین پیشنهادات به منظور انجام هرچه بهتر این امور
- ارائه بهترین خدمات پشتیبانی به شما عزیزان
- برخورداری از سابقه و تجربه کافی در این زمینه
- برگزاری جلسات مشاورهای و آموزشی به منظور توجیه بهتر دانشجویان
بد نیست کمی درباره مراحلی که برای نوشتن پایان نامه طی میکنیم، برای شما توضیحاتی را ارائه کنیم. با ما همراه باشید.
ایمیل
parsiantez@gmail.com
هزینه انجام تز دکتری چقدراست؟
عوامل مختلفی هزینه ارائه خدمات انجام تز یا پایان نامه دکتری را تعیین میکنند. مهمترین این عوامل به شرح زیرند:
- موضوع پایان نامه و رشته تحصیلی دانشجو: برخی از موضوعات علمی پیچیده ترند و برای انجام پایان نامه آنها باید نهایت تخصص و مهارت را به خرج داد. طبیعی است که هرچه موضوع پایان نامه پیچیدهتر باشد، برای انجام آن باید وقت و انرژی بیشتر را صرف کرد و طبیعی است که هزینه انجام آن بالاتر رود.
- حجم پروژه: قطعا هرچه پایان نامه شما دارای صفحات و مطالب بیشتری باشد، معنایش این است که کار و تلاش بیشتری برای گردآوری آن صرف شده است. طبیعی است که درچنین شرایطی دستمزد تیم مولف پایان نامه بیشتر خواهد بود.
- دانشگاهی که در آن تحصیل میکنید: برای دفاع کردن در برخی از دانشگاههای سطح بالا کشور، باید پایان نامهای قوی ارائه کنید. نمیتوان بدون تلاش زیاد، انتظار تالیف پایان نامهای غنی از نظر علمی را داشت. به همین دلیل باید درمقابل صرف وقت تیم طراح، باید هزینه بیشتری صرف کرد.
- مرحلهای پایان نامه که در حال انجام آن هستید: برخی از افراد بخشهایی از پایان نامه را خودشان به کمک استاد راهنما پیش میبرند. سپس برای بخشهای دیگر به دنبال خدمات انجام پایان نامه دکتری میروند. درچنین شرایطی، هزینه انجام پایان نامه از صفر تا صد، بیشتر از انجام آن در میانه مسیر است.
- زمان باقی مانده: هرچه زمان شما تا روز دفاع کمتر باشد، طبیعی است که باید در این مدت زمان فشرده زحمت بیشتری کشید. به همین دلیل هزینه بیشتری درانتظار شماست.
بخش های اجرایی موسسه پارسیان تز
مراحل نوشتن پایان نامه یا تز دکتری در موسسه ما
تمامی بخشهای پایان نامه شما توسط کادری کاملا حرفهای و کاربلد انجام میشود. در ادامه مهمترین مراحلی که در مسیر انجام پایان نامه ارشد طی خواهیم کرد را برای شما ذکر کرده و شرح خواهیم داد.
بیان مسئله
نخستین بخشی که برای نوشتن پایان نامه دکتری باید طی شود، بیان مسئله است. در این بخش میبایست اقدام به بررسی مسئله موردنظر به کمک استانداردهای علمی و روشهای موجود کنیم. میتوان این قسمت را جز اساسیترین بخشهای پایان نامه نوشت. ما برای تالیف این بخش از رویکردهای مدرن و نوین استفاده میکنیم.
تدوین مسئله نامه
برای نوشتن این بخش متخصصان پارسیان تز ظرافت خاصی به خرج میدهند. به طوری که سوالات و فرضیههای محوری به منظور کمک به تعیین اهداف مطرح میشوند. برای تدوین این قسمت از الگوها و فرمتهای استاندارد استفاده میکنیم.
تحلیل ادبیات تحقیق
برای تالیف این قسمت به بروز آپدیتترین منابع و تحقیقات میرویم. طوری که بتوانیم از وضع موجود، تحلیلی دقیق و کامل ارائه کنیم. تالیف این قسمت وابسته به استانداردهای معتبری صورت میگیرد. به طوری که بتواند پایهای قوی برای تحقیق شما ایجاد کند.
توین فرضیات و اهداف
دراین مرحله نوبت به این میرسد که اهداف را مطابق سوالات پژوهشی تعریف کنیم. همچنین باید فرضیات را نیز به شکلی منطقی ارائه کنیم. انجام این کار میبایست وابسته به اطلاعات بدست آمده انجام بشود.
تحلیل دادهها و اطلاعات بدست آمده
برای تجزیه و تحلیل دادهها میبایست از استانداردهای روز دنیا کمک گرفت. این نتایج به شکلی واضح و قابل فهم ارائه میشوند و برای ارائه آنها از تحلیلهای آماری و نمودارهای مناسب استفاده میشود.
نگارش نتایج بدست آمده
در انتها نوبت به آن میرسد که منطبق با استانداردهای نگارشی و عملی، پایان نامه را به صورتی جامع و متناسب با پیشنهادات علمی ارائه کنیم. تمامی این مراحلی که تا به اینجای کار خدمت شما شرح داده شد، توسط کادری کاملا کاربلد ارائه میشوند.
چرا پارسیان تز ؟
موسسه پارسیان تز افتخار دارد بعنوان یکی از برترین موسسات علمی در زمینه پژوهش پایان نامه و مقاله با شما دانشجویان عزیز همکاری نماید. بعضی از ویژگی ها موسسه پارسیان تز به صورت زیر است:
- تحویل به موقع
- تعهد کیفیت
- پشتیبانی 24/7
- کارشناسان باتجربه
- از 0 تا 100 اجرا
- مشاوره رایگان
- اقساط هزینه ها
- آموزش های لازم
- انجام اصلاحات
- ارتباط آسان
مراحل و فصول رساله و تز دکتری
ممکن است انجام رساله دکتری وابسته به نوع دانشگاه به روش و استانداردهای مختلفی صورت گیرد. اما به طور کلی میتوان به این پروژه علمی را در پنج فصل بررسی کرد.
فصل نخست
بین این فصل و پروپوزال شباهت بسیاری وجود دارد. در این بخش باید مواردی مانن بیان مسئله تحقیق، اهداف، فرضیهها و سوالات مربوط به تحقیق آورده شوند. همچنین میبایست به قلمروهای مکانی، زمانی، موضوعی و تعریف مفاهیم مختلف و… هم بپردازید. در پایان به این موضوع هم اشاره کنیم که به خلاصهای از روش تحقیق هم باید پرداخته شود.
فصل دوّم
ادبیات تحقیق و پیشینه آن مربوط به این فصل هستند. هنگام تالیف رساله دکتری، ادبیات تحقیق باید به طور کاملا مفصل و جدید ارائه شود. باید به طور کاملا منظم، تمامی موارد مربوط به پیشینههای داخلی و خارجی، از قدیم به جدید ذکر شوند. همچنین باید تحلیل پیشینههای تحقیق و نوآوریهای مطالعه توسط فرد انجام دهنده رساله بیان گردد.
فصل سوّم
در این فصل از رساله دکتری باید موارد مربوط به روش تحقیق و کارهایی که انجام شده است را شرح بدهید. نباید در این قسمت به سراغ روشها و تعاریف برویم و باید کاری که خودمان انجام دادهایم را شرح بدهیم. دراین قسمت برخی موارد هستند که حتما باید آورده شوند. از روش تحقیق و جامعه آماری گفته تا روش نمونه گیری، تعداد نمونه، روش تجزیه و تحلیل، رویایی و پایایی و….
فصل چهارم
این فصل مربوط به آنالیز دادههای جمع آوری شده میباشد. مهمترین مواردی که به این فصل اختصاص دارند، عبارتند از: آمار توصیفی، اطلاعات جمعیت شناختی، آمار استنباطی و…. به منظور پاسخ دادن به هر سوال پژوهشی، میبایست از آنالیز و آزمون بخصوصی استفاده کرد. بدیهی است که برای تالیف این قسمت باید به سراغ نرمافزارهای خاصی رفت.
فصل پنجم
این فصل از پایان نامه دکتری به نتیجه گیری و پیشنهادات و انتقادات اختصاص دارد. ابتدا میبایست با ذکر شماره جدول، یک خلاصه از نتایجی که در فصل چهارم آمده بودند را شرح بدهیم. سپس باید این نتایج با یافتههای سایر نویسندگان مطابق داده شوند و دلایل تفاوت هریک شرح داده شوند. سپس برای هریک از سوالالت مربوط به پژوهش، پیشنهاداتی عملی و کاربردی ارائه میگردد. هرگونه پیشنهاد برای تحقیقات آتی هم مربوط به این قسمت از پروژه است. در پایان تمامی محدودیتهای تحقیق باید آورده شوند. این محدودیتها شامل محدودیتهای کنترل و محدودیتهای خارج از کنترل محقق میباشند.
تفاوت پایان نامه ارشد و رساله دکتری چیست؟
پایان نامه ارشد و رساله دکتری دارای تفاوتهایی هستند که در زیر به آنها اشاره کرده ایم:
- به طور معمول حجم رساله دکتری از پایان نامه ارشد بیشتر است. یک پایان نامه کارشناسی ارشد شاید دارای ۱۰۰ صفحه و در برخی موارد کمتر باشد. اما رساله دکتری چه بسا حجمی دو یا سه برابر داشته باشد. شاید گاها بتوان یافت رسالههایی که حدود ۴۰۰ صفحه حجم دارند.
- در رساله دکتری به طور معمول به سراغ موضوعاتی میرویم که دارای گستردگی بیشتری هستند. همچنین فرضیاتی قویتر و بیشتر مطرح میگردند. همچنین باید در این رساله شاهد نوآوری علمی و خلاقانه بود.
- دوره دکتری هم دارای پروپوزالی است که نسبت به پروپوزال ارشد دارای حجم بیشتر میباشد. چرا که باید به طور دقیق در آن شرح داده شود که چه چیزی در رساله قرار است در جریان باشد؟
مراحل دفاع از پایان نامه مقطع دکتری
به طور معمول این میتوان مراحل این فرایند را در لیست زیر آورد:
- دانشجو تا یکسال پس از تصویب موضوع میتواند از رساله خود دفاع کند. به این صورت که دانشجو رساله و مستندات مربوط به مقاله را در سیستم بارگذاری میکند. بدیهی است که فرمت این فایلها تماما PDF میباشد.
- مدیر پژوهشی فایل مربوط به رساله را مشاهده میکند و درصورتی که از استانداردهای علمی برخوردار باشد، مجوز دفاع را صادر میکند.
- مشاوره و اساتید راهنما رساله را بررسی میکنند تا به قابل دفاع بودن آن پی ببرند. درصورتی که این رساله نیاز به تغییر داشته باشد، در قسمت پیام برای دانشجو این موارد ذکر میشوند و رساله رد میشود. در این صورت دانشجو اقدام به اصلاح این موارد میکند.
- درصورتی که اساتید راهنما و مشاوره رساله را تایید کنند، این فایل برای مدیر گروه ارسال میشود. در این مرحله باید فرایندهای مربوط به انتخاب اساتید داور و ناظر پیش بروند.
- درنهایت فرم صورت جلسه دفاع پرینت گرفته میشود و پس از امضا دراختیار دانشجو قرار میگیرد.
استخراج مقاله از پایان نامه دکترا
برای استخراج مقاله از پایان نامه دکتری باید اصول و قواعد خاصی را رعایت کنید تا بتوانید خروجی را باکیفیت مدنظر خودتان دریافت کنید. این را بدانید که این انجام باکیفیت این کار، هرگز نباید به سراغ خلاصهنویسی و یا کپی برداری از پایان نامه کنید. بلکه باید بدانید که چطور باید از نظر ساختاری هم بخشهای مختلف پایان نامه و مقاله را انطباق بدهید. شاید بسیاری از افراد ندانند که چطور باید از پایان نامه خود، که حاصل تحصیل در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و یا دکتری است، مقالهای استخراج کنند و انجام این کار چه اهمیتی دارند.
در این مطلب قصد داریم به طور کامل درباره اصول این کار و اهمیت انجام درست آن برای شما توضیحاتی کامل ارائه کنیم. اگر به دنبال انجام پروژههای دانشجویی، آن هم با بهترین کیفیت هستید، همین حالا پارسیان تز درخدمت شماست. ما با بهترین افراد، آماده انجام مقالات و یا پایان نامههای رشتههای مختلف، آن هم با بالاترین کیفیت هستیم. در ادامه درباره استخراج مقاله از پایان نامه دکتری، توضیحات کاملی خدمت شما ارائه خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
نوشتن مقاله از پایان نامه چه اهمیتی دارد؟
برخورداری از رزومه علمی و پژوهشی غنی، امتیاز مثبت بسیار باارزشی است که در موقعیتهای مختلف، از جمله مصاحبههای شغلی و… سبب میشود که دست بالا را داشته باشید. از سوی دیگر، اگر دارای مقالهای باشید که در ژونالهای معتبر به چاپ رسیده است، این مورد به رزومه علمی شما جان زیادی میبخشد. اهمیت ماجرا زمانی بیشتر مشخص میشود که به خود ارزش برخورداری از مقالات ISI را یادآوری کنیم. اگر در نگارش و انتشار این دسته از مقالات موفق عمل کنید، بدیهی است که یافتههای علمی شما فراتر از کشور شما را هم میروند.
به طوری که با هم رشتههای خود در سایر نقاط دنیا هم میتوانید ارتباط علمی مناسبی برقرار کنید. از سوی دیگر، هرفردی از فراگیرشدن یافتههای علمی خود و مفید واقع شدن آن برای افراد بسیار، استقبال میکند. از سوی دیگر برخورداری از مقاله، مسیر شغلی و تحصیلی شما را هم هموار میکند. چرا که بسیاری از شرکت ها، ادارات و سایر واحدهای صنفی، برخورداری از مقاله علمی را یک امتیاز بزرگ تلقی میکنند. از سوی دیگر، شرط دفاع از پایان نامه در مقاطع تحصیلی دکتری و کارشناسی ارشد، تبدیل پایان نامه به مقاله است.
اهمیت برخورداری از مقالات علمی در مسیر پذیرش در دانشگاههای خارج از کشور
یکی دیگر از دلایل اهمیت داشتن مقاله، تاثیر آن در فرایند پذیرش در دانشگاههای کشورهای خارجی است. اگر قصد دارید در این دانشگاهها پذیرفته شوید، باید قویترین رزومه علمی ممکن را داشته باشید. یکی از مصادیق برخورداری از رزومه علمی قوی، برخورداری از مقاله است. بنابراین، با یادگیری فرایند تبدیل پایان نامه به مقاله و اصول آن، میتوانید خود را آماده جلب توجه مسئولین دانشگاههای بزرگ خارج از کشور کنید. ما نیز در پارسیان تز آماده ارائه خدمات انجام انواع مقاله به شما عزیزان هستیم. سوال پرتکراری که دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دارند، تعداد صفحاتی است که رساله دکتری باید داشته باشد. در ادامه این مورد را به طور کامل زیر ذره بین میبریم.
تعداد صفحات رساله دکتری
این را بدانید که نمیتوان به طور دقیق تعداد صفحههای پایان نامه را مشخص کرد. چرا که این کار علمی وابسته به رشته شما و موضوعی که برای پایان نامه انتخاب کردهاید و فاکتورهای مهم دیگر، ممکن است تغییر کند. پایان نامه فصول مختلفی داشته و هریک وابسته به اهمیتی که دارند، تعداد صفحاتشان کم و زیاد میشود. تعداد صفحات هریک از فصول پایان نامه را در لیست زیر آورده ایم:
- فصل یک پایان نامه: این فصل به مواردی مانند مسئله پژوهش، اهمیت انجام تحقیق و… اختصاص دارد و به طور معمول ۲۰ تا ۳۰ صفحه از پایان نامه را به خود اختصاص میدهد. پرسشهای کلیدی و کلیدواژهها را نیز باید در این قسمت آورد.
- فصل دوّم پایان نامه: این فصل به پیشینه پژوهشهای انجام شده و کتب نوشته شده مربوط به موضوع شما اختصاص دارد. به طور معمول ۱۰۰ تا ۱۵۰ صفحه برای این قسمت درنظرگرفته میشود. باید به مهمترین پژوهشهای انجام شده در زمینه موضوع خود، چه در حوزه داخلی و چه در حوزه خارجی بپردازید.
- فصل سوّم پایان نامه: این قسمت به ابزارها و روش انجام تحقیق میپردازد. باید تمامی متغیرها و ابزارهای انجام تحقیق و… را معرفی کنید و حدود ۲۰ تا ۳۰ صفحه را باید به آن اختصاص بدهید. درباره جامعه آماری، نرمافزارهای استفاده شده و… هم باید توضیحات کاملی در این قسمت ارائه شود.
- فصل چهارم: در این قسمت باید به یافتههای پژوهش و بحث درباره آنها بپردازید. ۲۰ تا ۳۰ از پایان نامه به این فصل اختصاص دارد.
- فصل پنجم: آخرین فصل پایان نامه به نتیجه گیری اختصاص دارد و باید یافتهها و نتایج انجام تحقیقات خود را بیاورید. همچنین میبایست مروری کلی به تمامی فصول داشته باشید. بهترین بودجهبندی برای این فصل، ۲۰ تا ۳۰ صفحه است.
بایدها و نبایدها در نگارش رساله دکتری
در مسیر انجام پروژهای مانند رساله دکتری و…، باید به چند نکته مهم توجه داشته باشید که انجام پروژه به بهترین شکل پیش برود. مهمترین این موارد به شرح زیرند:
- برآوردهای دقیق مالی: باید به طور کامل هزینههای مربوط به انجام پروژه را برآورد کنید تا مشخص شود درصورتی که توان مالی انجام این کار را ندارید، موضوع خود را عوض کنید.
- برنامه ریزی مناسب: همانطور که میدانید، نوشتن رساله دکتری فرایندی کاملا زمان بر است. به همین دلیل باید برنامه ریزی درست را داشته باشید تا کار بدون استرس و به دنبال آن، بدون افت کیفیت انجام شود. دانشجو باید ابزار کافی دراختیار داشته باشد تا بتواند یک کار علمی قوی ارائه کند.
- یادداشت برداری: در مسیر انجام رسال دکتری، هر موردی که به کار علمی شما مربوط میشود، دارای اهمیت است. پس به هیچ عنوان سرسری عبور نکنید و آن مورد را یادداشت کنید. اگر ابهامی یا سوالی در این مسیر برای شما ایجاد شده است، ابتدا آن را یادداشت کنید و در زمان مناسب درباره آن از استاد خود بپرسید.
نکات کلیدی در انتخاب موضوع رساله دکتری
اگر قصد دارید به بهترین شکل، موضوع رساله دکتری را انتخاب کنید، باید به چند فاکتور مهم توجه کافی داشته باشید. اولین مورد این است که موضوع، موردعلاقه شما باشد. علاقه، مهمترین و کارآمدترین موتورمحرکه در انجام امور مختلف است. مورد دیگری که هنگام انتخاب موضوع باید درنظر داشته باشید، این است که موضوع موردعلاقه استاد راهنما شما هم باشد. درصورتی که موضوع مدنظر شما شرایط تحقیق را نداشت و استاد راهنما هم آن را رد کرد، بلافاصله باید آن را تعویض کنید.
مورد دیگر این است که باید موضوع شما بانهایت دغدغه مندی انجام شود و مشکلی را از جامعه برطرف کند. در مسیر انتخاب موضوع نباید رویاپردازی کنید، بلکه باید موضوعی را انتخاب کنید که کاملا منطبق بر واقعیت باشد. مورد آخر که آن را خدمت شما شرح میدهیم، این است که موضوع شما باید به اندازهای جذاب باشد، که امکان استخراج مقاله از آن فراهم باشد.
آخرین مرحلهای که دانشجوی دکتری برای دریافت رساله دکتری باید پشت سر بگذارد، رسال دکتری است. رساله دکتری یک کار علمی مشابه پایان نامه است که دانشجو بعد از تمرکز روی موضوع علمی و انجام پژوهش درباره آن، این کار علمی را تالیف م یکند. به بیان بهتر رساله دکتری بستری برای انتشار یافتههای دانشجو است. ممکن است برای شما هم تفاوت بین پایان نامه و رساله دکتری را ندانید. در ادامه مطلب قصد داریم شما را با مراحل و راهنمای نگارش نوشتن رساله دکتری آشنا کنیم. ما نیز در پارسیان تز درخدمت شما هستیم تا بهترین خدمات انجام رساله دکتری را توسط افرادی متخصص و اساتیدی مجرب به شما عزیزان ارائه کنیم.
نوشتن رساله دکتری و راهنمای نوشتن آن
مسیر نوشتن رساله دکتری با پایان نامه کارشناسی ارشد متفاوت است. درصورتی که دانشجو با این مسیرها و تفاوت آن ها، آشنا نباشد، دچار سردرگمی شده و نمیتوان انتظار داشت که کار علمی قوی را ارائه دهد. باید برای پیمودن این مسیر به خوبی یک نقشه راه ترسیم کنید تا بتوانید در این مسیر موفق شوید. در ادامه مسیر و مراحل نوشتن رساله دکتری را خدمت شما معرفی خواهیم کرد.
۱ – تعیین موضوع رساله دکتری
مهمترین و نخستین گامی که برای نوشتن رساله دکتری باید بردارید، انتخاب موضوع است. این کار باید بانهایت دقت انجام شود و حتی الامکان موضوعی جدید و تازه انتخاب شود. به بیان بهتر تا قبل از تعیین آن موضوع، کار عملی دیگری با آن نام نباید تالیف شده باشد. بهترین کار برای تعیین موضوع رساله دکتری، مشورت با استاد راهنما است. چنین فردی تجربه و دانش بیشتری برای این کار نسبت به شمای دانشجو دارد و روند انجام رساله دکتری را بهتر آشناست. برای همین باید توصیههای استاد راهنما را بسیار مهم تلقی کنید.
۲ – پروپوزال دکتری را بنویسید
بعد از آنکه موضوع تعیین شد و بین شما و استاد راهنما توافق کلی صورت گرفت، باید به سراغ نوشتن پروپوزال بروید. در پروپوزال مواردی مانند اهداف رساله، بیان مسئله، تاریخچه تخقیق، طرح و روش جدید و… باید شرح داده شوند. بعد از آنکه این پروپوزال به تایید استاد راهنما رسید و از سوی دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده هم تایید شد، میتوانید کار علمی خود را آغاز کنید. نحوه نگارش رساله دکتری بسیار مهم است و باید برای انجام این کار چهارچوب و قوانین خاص آن را رعایت کنید.
۳ – صفحات مختلف رساله دکتری را نگارش کنید.
برای این کار باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
- بعد از نخستین صفحه سفید سمت جلد فارسی رساله، میبایست عبارت «بسم الله الرحمن الرحیم» را به شکلی ساده و بدون برخورداری از کادر و تزئینات خاصی در وسط صفحه بیاورید.
- تمامی مواردی که روی جلد رساله ذکر شده اند، باید در صفحه بعدی رساله آورده شوند.
- صفحه بعدی مربوط به منشور اخلاقی و اصول آن است. در این صفحه دانشجو متعهد میشود که تمامی اصول علمی و اخلاقی را وابسته به قوانین دانشگاه رعایت کند.
- در صفحه بعدی باید تاییدیه هیات داوران به زبان فارسی آورده شود. علاوه بر این، مواردی مانند امضای استاد راهنما و استاد مشاور باید آورده شوند.
- تقدیم و سپاسگزاری هم باید در صفحه بعدی آورده شوند. در این مرحله دانشجو باید پایان نامه خود را به افرادی که دوست دارد تقدیم کند و در صفحه پس از آن هم از افرادی که در این مسیر به او یاری رسانده اند، تشکر کند.
- فهرست مطالب که شامل چکیده، عنوان فصلها و… میباشد، باید در صفحه بعدی آورده شود.
- بسیاری از پایان نامهها دارای جداول، تصاویر، فهرست، شماره شکل و… هستند که باید در صفحه بعدی آورده شوند.
- چکیده پایان نامه هم قسمت مهمی است که باید در ادامه با رعایت برخی نکات نوشته شوند. چکیده باید دارای ۲۵۰ تا ۳۰۰ کلمه باشد که تماما باید در یک پارگراف قرار گیرند. چکیده باید مواردی مانند اهمیت تحقیق، روش پژوهش و نتایج آن آورده شوند. در پایان نباید کلمات کلیدی یا واژههای کلیدی آورده شوند. این لغات پرتکرار باید بین ۴ تا ۶ عدد باشند.
نگاهی به فصول مختلف پایان نامه
وابسته به نوع دانشگاه و رشتهای که در آن تحصیل میکنید، ممکن است فصلها و تعدادآنها تغییر کنند. اما به طور کلی میتوان پایان نامه را مشتمل بر ۵ فصل دانست که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد.
نخستین فصل پایان نامه
این فصل به کلیات تحقیق اختصاص دارد. بخشهای مهم و گوناگونی در این فصل آورده میشوند که از مهمترین آنها میتوان به بیان مسئله و چرایی انتخاب موضوع اشاره کرد. به بیان بهتر این فصل به بررسی و نقد موضوع پایان نامه اختصاص دارد. ابتدا این فصل بابیان مسئله شروع میشود و در پایان به هدف از انجام این تحقیق باید پرداخت.
دوّمین فصل پایان نامه
این فصل خود دارای چهار بخش مقدمه، مبانی نظری، پیشینه و مدل مفهومی است. مقدمه باید جنبههای مختلف پژوهش آورده شوند. در این قسمت باید تمامی پیشرفتهای علمی و کارهای انجام شده خود را بیاورید. دانشجو باید تعاریف لغوی وازگان کلیدی را در قسمت مبانی تئوری بیاورد. همچنین در قسمت پیشینه دانجوش میبایست به شرح کارهای علمی که در گذشته مربوط به کار خود انجام داده است، بپردازد.
سوّمین فصل پایان نامه
مواد و روشهای تحقیق باید در این قسمت آورده شوند. به بیان بهتر دانشجو باید روش تحقیق خود را بیان کند. محیط، نمونه پژوهشی، روش نمونه گیری و روش محاسبه باید در این قسمت آورده شوند.
چهارمین فصل پایان نامه
تمامی اطلاعاتی که دانشجو طی فرایند پژوهشی خود بدست می آورد، باید در این قسمت بیاورد. باید مواردی مانند جداول، نمودارها و… در این قسمت درج شود. یافتههای علمی دانشجو باید در این قسمت بیان شوند و برای انجام این کار باید جملاتی قابل فهم و ساده انجام شوند.
فصل پنجم پایان نامه
نتایج تحقیقات باید در این قسمت با نتایج سایر محققان در این قسمت مقایسه میشود. سپس باید به کمک دلایل منطقی و علمی درباره این موضوعات بحث شود. یافتههای علمی که در فصل چهارم بدست آمده اند، باید در این قسمت تفسیر و بررسی شوند.
سخن پایانی
در این مطلب فرایند انجام رساله دکتری را خدمت شما توضیح دادیم. این کار علمی دارای ۵ فصل بوده و هر فصل به موارد خاصی اختصاص دارد. مسیر نوشتن رساله و پایان نامه در مقاطع تحصیلات تکمیلی بسیار تخصصی و پیچیده بوده و در این مسیر باید از افراد کاربلد کمک گرفت. ما نیز در پارسیان تز درخدمت شما هستیم تا به بهترین شکل رساله دکتری شما را تالیف کنیم. آن هم با مناسبترین قیمتها و به کمک متخصصترین افراد علمی و….
سخن پایانی
در این مطلب به طور کامل درباره نوشتن رساله دکتری و اصول مربوط به آن صحبت کردیم. این را بدانید که انجام پروژههای علمی مهم مانند رساله دکتری، فرایندی تخصصی و زمان بر بوده و انجام آن تنها به کمک افراد کاربلد ممکن خواهد بود. به همین دلیل باید در این مسیر از افرادی کاملا کاربلد و حرفهای کمک گرفت. ما در پارسیان تز، کنار شما هستیم تا یک پروژه علمی کاملا حرفهای تحویل شما دهیم. طوری که اساتید داور، چارهای جز اختصاص بهترین نمرات به شما را نداشته باشند. مشاوران و اساتیدی که در مجموعه ما کار میکنند، خود سابقه انجام چندین پروژه مشابه را به شکلی کاملا موفقیتآمیز دارا هستند.