به منظور تبدیل پایان نامه به مقاله، باید بدانید که هریک از بخشهای مقدمه، چکیده و… را چطور بازنویسی کنید. تبدیل پایان نامه به مقاله، نزد متخصصان و افراد علمی به استخراج پایان نامه نیز شهرت دارد. هر دانشجویی قصد دارد پایان نامهای مدتها برای آن زحمت کشیده است را به مقاله تبدیل کند. به طوری که بتواند با چاپ آن در مجلات مختلف، اعتبار رزومه علمی خود را ارتقا دهد. به بیان بهتر نمیتوان پایان نامه را به همان شکل، برای چاپ در پایان نامه ارسال کرد. باید ابتدا فرمت آن را تغییر داد و سپس برای سابمیت ارسال کرد. وجود یک متخصص باتجربه در مسیر تبدیل پایان نامه به مقاله ضرورت دارد. اگر به دنبال بهترین مشاوران علمی و افراد متخصص برای تبدیل پایان نامه به مقاله هستید، ما در پارسیان تز درخدمت شما هستیم.
موسسه پارسیان تز بهترین موسسه انجام پایان نامه در تهران می باشد که با کادری مجرب و با دانش به روز آماده ارائه خدمات زیر به دانشجویان عزیز می باشد: انجام پایان نامه ارشد، انجام پایان نامه دکتری، انجام مقاله، انجام پروپوزال ، انجام پایان نامه فنی و مهندسی، انجام پایان نامه علوم پایه، انجام پایان نامه علوم پزشکی، انجام پایان نامه علوم انسانی، انجام پایان نامه مدیریت، استخراج مقاله از پایان نامه و… هزینه پایان نامه و خدمات ما بصورت قسطی و با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت می باشد و شما می توانید جهت سفارش پایان نامه و اطلاع از قیمت فرم صفحه اصلی را پر کرده و یا با شماره 02166426984 در تماس شوید و یا در تلگرام یا ایتا پیام دهید.
روش تبدیل پایان نامه به مقاله
پیش از آنکه تبدیل پایان نامه به مقاله را یاد بگیرید، باید با ساختار آن آشنا باشید. استخراج هر بخش مقاله قواعد خاص خود را دارد. به همین دلیل قصد داریم مرحله به مرحله تبدیل پایان نامه به مقاله را برای شما آموزش بدهیم. با ما همراه باشید.
استخراج عنوان مقاله
در هر کار علمی، عنوان مهمترین قسمت است. درباره مقاله هم این قاعده صدق میکند. عنوان مقاله معرف آن است و برای دیده شدن آن، باید عنوانی کارامد را برای مقاله خود انتخاب کنید. همچنین باید توانایی جلب توجه اساتید را داشته باشد. تعداد کلمات عنوان نباید از ۱۲ عدد تجاوز کند.
استخراج چکیده مقاله
نقش چکیده در مقاله غیرقابل چشم پوشی است. تا جایی که در مجلات خارجی درخواست میشود که این قسمت ترجمه شود. میتوان از چکیده به عنوان یکی از اصلیترین قسمتهایی یاد کرد که ادیتور مقاله به آن اهمیت میدهد. امکان اینکه چکیده پایان نامه خود را تغییر دهید و برای مقاله استفاده کنید، وجود دارد. چکیده باکیفیت دارای بخشهای مشخصی است. برای نمونه میتوان به اهمیت تحقیق، چرایی تحقیق، ابزارها و روشهای تحقیق اشاره کرد. همانطور که از نام این قسمت برداشت میشود، عصاره و چکیده مقاله شماست.
استخراج مقدمه مقاله
درصورتی که قصد داریم مقدمه مقاله خود را تالیف کنید، باید چند فصل از پایان نامه را مطالعه کنید. مقدمه خود دارای سه بخش است. به همین دلیل باید بخشهای مختلف آن را استخراج کنید. در نخستین بند مقدمه باید مسئله موردنظر را معرفی کنید و فرضیه آورده شده در عنوان مقاله را توضیح بدهید. دومین بند مقدمه به پیشینه پژوهش ارتباط دارد و برای نوشتن این بخش، باید به فصل دوّم پایان نامه توجه داشته باشید. چرا که به طور معمول دوّمین فصل پایان نامه، به پیشینه پژوهش ارتباط دارد. در سومین بند هم باید اهمیت تحقیق را بنویسید. به طوری که خواننده پی ببرد، چرا خواندن پایان نامه شما اهمیت دارد.
استخراج روششناسی مقاله
میتوانید برای نوشتن این قسمت از بخش متدلوژی پایان نامه استفاده کنید. ممکن است چند فرضیه را در پایان نامه خود آورده باشید. اما این را بدانید که نیازی نیست تمامی این فرضیهها و نتایج را در قسمت روششناسی مقاله بیاورید. ابتدا به مشخص کردن دادههایتان اقدام کنید، سپس به سراغ ابزارها و آزمایشهایی که انجام دادهاید بروید.
استخراج نتایج مقاله
تا به اینجا دادههای خود را معرفی کردید. حال نوبت به آن میرسد که یافتههایی که به کمک متدلوژی بدست آوردهاید را به کمک جدول و یا گراف توضیح بدهید. برای نوشتن این قسمت میتوانید به سراغ فصل چهارم پایان نامه بروید. بهتر است برای رسم نمودارها و جداول، کمی سلیقه به خرج بدهید. به طوری که بجای رسم دستی، به سراغ نرمافزارهای حرفهای بروید.
چگونه قسمت بحث و نتیجه گیری مقاله را بنویسیم؟
آخرین بخش مقاله، قسمت بخش و نتیجه گیری میباشد. به طور معمول محققان ممکن است در این قسمت یک اشتباه بزرگ را مرتکب شوند. آن هم این است که مطالب نوشته شده در بخشهای چکیده و مقدمه را تکرار میکنند. یا آنکه با تغییر جملات، همان را بازنویسی میکنند. برای نوشتن این قسمت، علاوه بر بیان نظرات شخصی، باید نتیجههای باکیفیت و قابل استناد خود را بیاورید. این مطالب به عنوان یک مهر تایید معتبر برای تحقیقات شما عمل میکنند. یادتان باشد که داوران برای این قسمت ارزش بالایی قائل هستند. به همین دلیل تمام تلاش خود را بکار بگیرید تا بتوانید در این قسمت توجه داوران را جلب کنید.
منابع مقاله را چگونه استخراج کنیم؟
ساختار منابع مقاله به طور معمول با پایان نامه تشابه دارد. تنها فرق این دو مورد این است که برخی مطالب آورده شده در منابع پایان نامه، ممکن است در بخش منابع مقاله حذف شوند. پس تلاش کنید منابع را از قسمت منابع پایان نامه استخراج کنید. از طرف دیگر تعداد رفرنسهای مقاله هم درست مانند تعداد رفرنسهای پایان نامه نوشته شود. یعنی مفصل و زیاد! اگر قصد دارید مقاله را در مجله منتشر کنید، باید ساختار منابع را مشابه ساختار تعیین شده از سوی مجله بنویسید.
سخن پایانی
در این مطلب درباره نحوه استخراج مقاله از پایان نامه توضیحات کاملی را خدمت شما ارائه کردیم. هر فردی دوست دارد نتایج تحقیقات خود را سر و شکلی دائمی بدهد. به همین دلیل تلاش افراد این است که پایان نامه را به مقاله تبدیل کنند. برای این کار باید هریک از قسمتهای مقدمه، چکیده، منابع و… را با روشی که گفته شد استخراج کنید. ما نیز در پارسیان تز درخدمت شما هستیم تا در مسیر استخراج مقاله از پایان نامه به شما کمک کنیم.
نظری تاکنون درج نشده. نظر خود را بنویسید تا منتشر نماییم.